sjuk

tjabba,
sitter här framför datan och tv:n och har nyss ätit bacon och potatisbullar det var gott.
är hemma från skolan, kan typ inte prata och min hals den bara värker, jag tror att jag har feber också. Ska ta febern sen tror jag. känner lite panik nu också för jag skulle behövt pluggat men jag har ingen som helst ork till det. Igår hann jag inte heller, för då va jag med emil, och vi hyrde en film och hade det jättemysigt framför tända ljus (a) bäst är han!
Nu sitter jag och ser på en film, Misa Mi. Jag har haft den i flera år, såg den när jag var liten typ men den är fortfarande bra :D
så nu ska jag se den, och äta massa halstabletter och hoppas att halsen blir bättre (y)
puss på er!


behöver lite starkare än dom här, men de är goda :D

hej på er!

godmorgon igen då!
i gårkväll träffade jag emil och det var sjukt kul faktiskt! vi va ute lite, sen träffa vi jonas och så gick vi till henke och macke och ja så va vi med lucas, macke, jonas, henke och andra macke och vi grillade och sådär, trevligt!
vi blev kvar där ganska länge, sen kom jag hem nån gång sent. det var en lyckad kväll! :)
Idag kanske jag ska på fotboll sen måste jg städa akvariumet som jag har skjutit upp i några dagar nu som vanligt. Sen hoppas jag att att jag och emil ses också.
jag skulle ha behövt pluggat men jag har inte rört böckerna på hela helgen, mycket lyckat -.- jag får ta tag i det där nån annan gång...
nu ska jag snart duscha och göra mig i ordning, puss på er! <3

ont i halsen

god morgon, jag ligger just nu i min säng och har så jävla ont i halsen. jag kan typ inte prata. verkligen skitkul -.-
jag får väl gå till skolan iaf, kan väl inte missa föreläsningen. men det blir ingen gympa för min del iaf.
tänkte bara skriva godmorgon. vi hörs sen för jag måste klä på mig nu.
puss

babysitter

Kom hem från emil för en liten stund sen. Vi var barnvakt åt älsklingsemma och älsklingsemil, fast emil var hos en kompis hela tiden så det blev typ bara emma. Vi va typ ute, satt och läste och ja ni vet, gav henne man och sådär ;)
sen drog vi till honom och hade det mysigt!
i morgon blir det nog en tråkig fredag, jag måste städa akvariumet, buuhu -.-
förövrigt så har vi gympa klockan 8 i morgon och det har jag ingen lust med...
aja nu ska jag borsta tänderna och göra mig lite klar för the bed.
vi hörs i morgon!

regnet det bara öste ner.

jag är så trött!
åkte hemifrån vid kvar över 7 i morse! ;o
åkte och hämta ellenor sen tanka vi och sen drekt till racket där vi hade gympa som började klockan 8. Åkte i spöregn, och fyfan hemskaste dagen att åka moppe i, och bilarna körde om oss så det spruta vatten över hela mig, skitsnällt verkligen. Man behöver ju inte köra det fortaste man kan för att man tycker det är skitkul att se 2 tjejer på en rosa moppe komma åkandes dyngsura & bli ännu mer blöta. Men då drar dom på ännu mera och ler världens smile!
Efter gympan hade vi iaf lite engelska hade några debatter och så där. Sen skulle vi ha tema men jag ellenor, och tessi drog till ellenor och käkade bacon och stuvade makaroner, gott! pluggade lite där och sen åter till skolan för att ha musik från klockan 1 till 4, fast vi fick sluta lite tidigare (y)
a just det jag färga håret igår och det är typ lite gult som jag viste att det skulle bli, men det går bort om några dagar så jag får stå ut! -.-
nu logga emil in, vilken tur, jag som var orolig!

Hemmafrun bea!

hej på er!
Vi hade inte bara tema idag i skolan, vi hade tyska och matte också -.- Fast vi slutade vid halv 1, himla skönt!
I morgon går vi dessvärre till 4 ;o
Jag har lagat mat till mig själv, jag gjorde nån himla god maträtt! kokade pasta, sen gjorde jag nån baconsås nån krämig sak, och så blandade jag i pasta, sjukt gott!
Så har jag också gått och hämtat farmors cykel som stog på vårdcentralen och sen cyklat hem till henne med den, Sen så åkte jag hem och sen åkte jag till henne igen, hämtade lite papper och pengar och åkte till appoteket och hämta ut medecin, och så har jag handlat till mamma. Sen har jag också varit snäll och lagat hamburgare till rickard, och tagit in tvätten och ställt all disk i diskmaskinen, himla duktig är jag! En jävla hemmafru typ :o
Nu vet jag inte vad jag ska göra, just det, jag har köpt hårfärg också men vi får väl se när jag orkar fixa håret, puss!

frukostblogg!

godmorgon på er!
har ni sovit gott? Det har nog jag tror jag, (a) Jag sitter och har precis tagit den sista tuggan på mackan, en rostad macka med ost... Jag har även hunnit duscha och tvätta håret och det där nu på morgonen, himla duktig är jag. :)
Skolan börjar halv 9, och jag tror att vi ska jobba med temat, då får man ta rast när man vill och jobba med vad man vill och göra hur mycket man känner för. Så det är skönt med lite självständigt :)
Jag tror att jag slutar redan klockan 1, och då får vi se vad jag gör. Måste nog laga mat sen i alla fall, jag har lovar mamma ^^
nu ska jag ställa in allt i diskmaskinen och väcka rickard tror jag, hörs later! <3

Film med Emil!

Jag upptäckte nåt konstigt, mitt senaste inlägg som jag skrev igår kom ut på bloggen nu. Mycket märkligt... Det var i alla fall i lördags som jag ov hos emil, så ni behöver inte vara förvirrade! :)

Skolan idag var faktiskt väldigt slapp, vi hade lite genomgångar för vi ska börja med vårat tema, det blir nog bra får vi hoppas!
Efter skolan följde jag med ellenor en snabbis, hon skulle handla lite grejer , sen åkte jag hem till mig.
Och så blev det att träffa emil! Han kom till mig, och vi var ensamna hemma, sjukt mysigt!
Vi köpte läsk och ladda upp inför filmen "män som hatar kvinnor". Den var faktiskt jättebra! Men alla filmer är bra med honom som sällskap! Blev massa ljus och sådär mysigt som man måste få ha ibland :)
jag ska snart sova så jag orkar med skolan i morgon, men vi hörs ju!
puss & kram! <3

tröttis

hej på er igen!
kände att jag hade lite tråkigt nu så jag kan väl skriva lite till då :)
Ni vet ju att jag var hos emil, vi åt frukost vid typ 11 och sen gick vi ut lite och sedan in igen. Båda var dötrötta eftersom vi har väckt varann hela natten typ. Jag var inte hos han sålänge faktiskt :/
Åkte hem och somnade ganska fort i soffan ;o faktiskt väldigt skönt, jag sov till 3 sen åt jag.
Jag har faktiskt inte gjort nåt mer idag. Eller jag såg en film på tv:n nyss som hette Beauty shop, den var väldigt bra! Fast inte lika kul att titta helt själv, men det var lite skönt endå.
Jag ska försöka lägga mig tidigt idag men det lär inte gå så jättebra. Jag ska i alla fall bada tror jag, och så hoppas jag att höfterna blir bättre. funderar på att fixa lite te också för jag börjar få ont i halsen.
Vi får helt enkelt se. Föresten så håller jag på att dö utan mobilen! -.-
Emil ringde nyss också och vi bestämde att vi skulle ses i morgon, då får vi se vad vi hitar på! :d
PUSSEN <3



Min snygga mobilbild, men han är så söt när han sover! <3

En natt med emil! <3

God morgon! Nu sitter jag hos emil igen :)
Jag sov här inatt, sjukt mysigt! Igår gick jag först på marknaden med mamma, det var faktiskt kul! 
sen åkte  jag till emil, så var vi här en stud och så åkte vi hem till mig och jag packade lite, sen drog vi till stan, vi åt och gick omkring och tittade på fyverkerierna typ längst fram, fyfan va mysigt det var!
Vid typ 12 kom vi hem till han, då blev det att ligga och ta det lite lugnt, mys!
Jag vaknade tidigt som vanligt, haha han också faktiskt. Nu ska jag krypa ner bredvid honom igen, vi hörs senare!

MOBILEN ÄR BORTA!

Hemma nu & jag är riktigt förbannad! Min mobil är borta. Jag har antagligen tappat den eller så har den blivit snodd, så ni kan inte få tag i mig på det sättet. Förutom det så hade jag och agnes skitkul i regnet! :D Vi gick omkring på marknaden och så bev det donken och en karusell och så även massa snack & fyverkriet!
När vi skulle hem kom aldrig bussen, min mobil var borta och agnes mobil hade inget batteri så vi kunde inte få tag på mamma eller nåt, tills jag fick låna en mobil och det tackar jag väldigt mycket för. Himla snällt måste jag säga!
När väl bussen kom så visade det sig att busschaufören inte kunde köra och att dom fick stanna och torka av rutorna med papper för att dom immade igen så fort, himla lyckat va?
Aja sprang hem i regnet livrädd, skitarg och döirriterad!
ni som känner mig vet ju att jag inte klarar mig utan mobilen men men, that's life. Jag är bara glad att det inte hände mig nåt på vägen för jag hade inte kunnat fått  tag på nån då.
Men nu ska jag tjura lite till och se om det hjälper, ingen puss nu för jag är inte på humör för det.

Somnade

Herregud jag har sovit i 2 timmar i soffan! Ganska olikt mig, men det var skönt för jag är typ död.
Men nu är det läge att börja fixa sig snart för jag ser ut som ett levande lik och jag har inget att ha på mig! :o
Men jag får väl ta nåt gammalt.
Nä nu måste jag fixa mig, ha en bra kväll! :)

marknad ikväll!

hej på er igen!
Rixfm med Ida igår var grymt kul!
Fast vi lyssnade inte så jättemycket, utan vi gick mest omkring och snackade och träffade folk, mycket trevligt! Träffade också emil och hans kompisar! Och så emilio förstås :)
Ja, vi va på stan läääänge så mina fötter gjorde skapligt ont ;o
Vi kom hem vid typ 11 efter att ha cyklat i gåfart eftersom emilio gick med oss ;)
aja kul hade vi i alla fall! :D<3

Skolan idag dög väl. eller skola och skola, vi var ute hela dan, och vi var "lagledare" och hade massa aktiviteter typ med de "yngre". Jag, hanna och katja var så bra, ja vi var bäst! (y) :d

I kväll blir det stan med agnes! Marknaden, fyverkerier, tivolli och snack, det kommer bli kul!
och i morgon blir det älskling, jag tror att vi ska ner på stan också, så det har blivit ett väldans spring på stan för min del dom här dagarna, men det är värt det!
Nu är jag nyduschad, och dötrött så jag kanske ska lägga mig och vila ett tag, men vi hörs later,
puss & kram vi ses i stan!? <3


AUGUSTIFESTEN!

HEJ!
jag kom nyss hem från en sjukt rolig kväll på stan!
eller först var jag och emil hemma hos mig och tog det lite lugnt, sen stack vi till honom och hämta en tröja och lite och så åkte vi ner till stan. Augusifestivalen har ju börjat! (y)
Väl där träffade vi: Michelle, Linnea, Tessi, Jonte & Ludde och vi satte oss i världens läskigaste karusell! Ja alla utom ludde, han var för rädd så han balla ur :(
Men gud va jag skrek, vi åkte upp och ner, men som tur va satt emil och höll om mig! Jag skrek, JAG KOMMER DÖ, OCH HERREGUD JAG KOMMER DÖ!!!
haha lite roligt faktiskt.
Så gick tjejerna och ludde och jonte (fast dom räknas som tjejer) åt olika håll. Så träffade jag och emil macke och lucas, så var vi med dom enda tills vi drog hem. Blev donken och typ gå omkring, fast vi missade fyverkerierna :(
Träffade agnes också föresten!
I morgon blir det IDA! :d
ett lång och ganska tråkigt inlägg men en dag att minnas, hihih :d <3

kocken bea

goddagens, nu sitter jag i soffan igen, efter en ganska tråkig dag på badet :o
Jag bada inte en enda gång, fast jag hade också en anledning, men jag hade endå ingen lust :d
vi körde även lite volleyboll och jag, agnes & isak ägde jonte och dennis totalt!
Ja, vi satt mest där och gjorde ingenting,
Efter badet åkte jag och ellenor och handlade lite åt mamma, sen drog jag till ellenor och va där en stund sen åkte jag hem och lagade mat åt min kära familj -.-
blev köttfärssås och spagetti, vet inte hur det stavas :o
sen har jag fixat hela köket, duktig som jag är.
och snart ska jag ut.
puss i pannan!


Nu ska jag till badet -.-

god morgon på er!
Jag sitter här i mitt vardagsrum med datorn i knät, ganska skönt faktiskt. Jag har redan fixat mig och det så jag har faktiskt inget att göra. Vi ska ju till badet idag, jag ser inte fram emot det, eller heter det imot? skitsamma :D
Dagen med emil igår var helt underbar, jag älskar homom så himla mycket,
Hoppas det går bra för honom idag med gymnasiet och allt :D
Nu ska jag faktiskt hämta ellenor för vi ska köpa läsk till mig haha, puss på er!
hoppas jag inte halkar eller nåt, jag har ju en erfarenhet av att vara lite klumpig, ni lär märka om jag ligger på akuten eller inte!


Första dagen i skolan.

AME TJA! :D
vert ni, jag överlevde första skoldagen, fyfan så bra! Fast vi hade ju bara lite snack, eller vi gick igenom lite papper och fick lite information och sånt där tråkigt ni vet?
I morgon ska vi tydligen till badhuset med klassen, tråkigt fast endå bättre än lektioner va?
Nu sitter jag hos emil och hade väl tänkt va lite social kanske (a) fast han masserar mig nu, värsta bäst är han :D
Och så har han tänt ljus så nu blir det mysigt,
puss på er vi hörs senare!


skalman is a dog.

hej igen!
I kväll har jag legat framför tv:n och latat mig, och även i min säng och på min stol framför datorn, eller jag har inte legat på stolen men det fattar ni väl får jag ju hoppas ^^...  Ibland är det skönt att inte göra nåt! Men något som jag måste göra den här veckan är att städa skalmans akvarium, jag har skjutit upp det lite nu och det är inte bra, men det är så himla tråkigt. Fast det är skönt att få det gjort. Sen ska jag även försöka att fixa till min snygga utväxt så den blir lite ljusare och så ska jag städa rummet. Det var nog mina "måstesaker"
Nu ska jag sätta mig på golvet och kela med skalman, haha och ni tycker jag är knäpp? that's true, men han kommer ju upp i mitt knä så lixom han är cool! Typ en hund utan päls och som inte skäller, just perfect!

Maxi!

hejsan svejsan!
kom hem för ett tag sen från maxi. Jag och ellenor åkte dit på moppen såklart! Kollade läget, gick omkring tog en fika och snackade, mycket skratt påvägen dit och många som vinkade, mycket trevligt!
När jag hade lämnat henne hemma och själv kommit hem så tvättade jag moppen, den var ju lite smutsig :(
Sen har jag även hängt upp tvätten åt mamma, så snäll som jag är.
I morgon börjar skolan, helt sjukt!
och jag har ingenting att ha på mig känns det som, jag längtar tills jag får pengar, så ska jag minsann shoppa!
PS jag och ellenor kan inte pumpa däcken, fail :(

Vad är det med mig?

Ett Låååångt och tråkigt inlägg!
Jag har börjat slarva med det här bloggandet alltså. det är ju inte så bra. Och jag lovar er att om ett tag kommer inläggen bli mycket roligare, men just nu skriver jag bara vad jag gör om dagarna mest för att jag själv ska komma ihåg vad jag gör helt enkelt ;o Ni vet en öppen dagbok typ fast kanske utan de här problemen som kan uppkomma i vardagen ;)
Igår var jag ju i alla fall hos min älskling, massa mys!
Jag skulle inte varit där så länge för han skulle till några kompisar egentligen men han var snäll mot mig och vi va tills efter 9 nån gång.
Jag hjälpte hans mamma med maten medans han var ute och "sprang ärenden" det var trevligt endå, vi snackade mycket och sådär :)
Emil kom ju aldrig så jag och hans mamma och han storebror började att äta, haha och jag hann äta upp innan han kom :(
han hade lite dåligt samvete stackaren, men jag sa ju att han fick gå :)
aja efter maten blev det att bada och sådär, sjukt mysigt!

Idag var jag på fotboll, haga vann med typ 3-2 tror jag! (y)
sen va jag hos ellenor, och vi fixa pannkakor och sådär.
Sern har jag kört moppe och så grillade vi även, mumsigt!
fick igång mikrofonen också haha, så ag har sjungit litet och badat,
nu ska jag ner pussen!

tjuriga bea is back

Jag har inte haft någon lust att skriva här faktiskt så förlåt, men igår var jag i alla fall på Maxi med mamma, jag köpte väl en tunika, jeanshorts och en T-shirt. Sen åkte jag till emma och var där. Jag har så sjukt ont i axeln för "lillemil" tvingade mig att köra wiii igår, och då boxning och tennis, otränad är jag -.-
aja idag har jag inte gjort nåt! förutom att jag handlade åt mamma... jag ska till emil om ett tag.
och så i kväll är jag nog ensam hemma, jättekul -.-
men är inte på så bra humör så det kanske är bra att isolera sig från världen, alltså sitta inne. Jag har redan fått mitt utbrott idag, det är ju inte ovanligt. det låter väl som jag har adhd eller nåt men det har jag inte, jag blir bara lite tjurig som alla andra också kan bli. Jag måste skärpa mig.
Har lite ångest inför skolan också, hur kan det här lovet bara flygit förbi? Jag vet inte riktigt vad jag har gjort dom här månaderna ;s
lite deprimerad är jag, och förlåt men jag måste få skriva av mig lite. Men alltså 3 dagar kvar till skolan, är inte det ganska så sjukt? så jävla tråkigt.
puss

Färgning av Nadjas hår!

Hej på er!
jag sitter hos min älskling just nu, sjukt mysigt som vanligt (a)
Annars så var jag men Nadja, Katja & Ellenor förut. Jag slingade och färgade Nadjas hår och det blev skitbra!
Drog till stan en jättesnabbis med ellenor sen skjutsade jag hem henne, hihih vi bakade också ju :o
aja köpte inget, för min ekonomi är väl inte på topp direkt.... Eller tuggummi köpte jag ju (a)
Det återstår att se vad vi ska göra ikv, puss på er :)<3

arg sur och förbannad.

Är så sur på en "läkare" så det finns inte, vissa borde inte få jobba.
Det som jag är mest arg över är att jag och mamma var nyss ute och gick, och så står det 6 jävla ungar om inte mer, förlåt, men dom stog och kasta ett stenhårt äpple som precis åkte förbi mitt huvud, det är tur att jag inte blev träffad.
jag blev galen, jag var beredd på att slå ner den ena av dom som kaxa upp sig något fruktansvärt, inte för att dom kasta äpplet, men dom skrek massa och fortsatte att kasta äpplen som dom hade pallat, så himla tuffa grabbar -.-!  haha 6 killar mot mig, så sjukt moget! Gud vad jag skrek åt dom och dom kalla mig fjortis, och jag var verkligen galen. Och där stog mamma och var förbannad men hon sa inget. Så gick en av killarna mot mig ae fyfan en sekund från att slå till honom, nästa gång jag ser honom är det lite synd om honom, för jag när blir arg på riktig är det inte så kul.
Föresten så ska jag färga och slinga nadjas hår  morgon ist det blir nog bra :)
Nu ska jag bada. puss


Gårdagen <3

Hej och förlåt för att jag inte har skrivit, men igår var jag först med ellenor, vi gick en sväng på stan och sådär, riktigt roligt faktiskt!
Sen var det även 10 månader med min lilla älskling, så kvällen spenderades med emil! Allt var perfekt!
Vi hyrde film, en skräck, jag skriver sen vad den heter, så köpe vi revbenspjäll och bauguetter, och läsk, så åt vi och det var jättegott! Så såg vi ju filmen som var lite läskig faktiskt :)
Så kvällen var helt enkelt underbar!
I dag ska jag först till läkaren, sen har jag lovat att färga nadjas hår, så det ska jag också göra!
Vad ska alla andra göra då?
Vi hörs later! <3

dagen med Ida!

Gårdagen var dökul!
Träffade Ida, och vi åkte massa moppe, käkade glass, såg på fotboll, var ute och gick, och snackade, mycket nice!
Hoppas vi ses snart igen sötnos!
Jag var ju med henne typ hela dagen, så jag hann inte göra så mycket mer, eller jag åt kebab, sen körde jag kubb med anna och rickard, haha :)
Sen åkte jag och anna moppe till hc och köpte godis och sen blev det att sitta på altanen och snacka, trevligt som vanligt!
Idag ska jag till linköping, fotboll som alltid ni vet, trogen suporter!
Nu ska jag faktiskt bädda sängen om jag orkar sen blir det väl lite fix,
ps jag har fått punka på moppen! :'(

shuliliu!

god morgon, solen skiner och allt känns skitbra! härligt va?
jag åt nyss frukost och tänkte snart hoppa in i duschen faktiskt. Igår var jag ju med emil, vi skulle åka och bada men det var alger i hela vattnet, helt grönt! usch... men vi åkte hem till honom i stället!
När jag kom hem träffade jag ellenor, vi fikade och och åkte massa moppe! det är alltid kul.
Sen när jag kom hem, var emma här så då "lekte" jag med henne ;)
Grilla gjorde vi också. mums, gott! Anna var här så vi tog moppe och var ute typ 1 timme, alla tutade och vinkade och gjorde slängkyssar och allt, hahaha skitkul! ;)
aja nu väntar duschen pussis!

hej!

God morgon!
Jag sitter här hos Emil och kollar bdb och sånt. Han sover som vanligt -.-
Kvällen igår var helt perfekt! Vi åkte och hyrde film, och köpte godis och sånt där, sen blev det att laga tacos, supergott! Sen tände vi massa ljus och då kom jonas, han skulle se filmen med oss :)
Vi hyrde någon skräckfilm, lite läskig var den i alla fall :o
sjukt mysigt hade vi!
Nu ska jag pussa emil, puss på er också <3

Hos emil <3

hej på er. jag sitter hos älskling, fast han är där nere och äter nu ^^
Vi har haft det mysigt som vanligt, och snart ska vi ut och åka på min andra lilla älskling, min rosa plutt!
Idag var jag ju på badhuset, alltid kul att va med mina små ungar, sen åkte jag hem och fixa mig lite och sen drog jag och hämta ellenor, vi åkte runt runt runt :D Följde med henne och hyrde film och sådär, sen hem och äta och så till emil,
Nu ska jag antingen lägga mig i sängen och vila eller sitta här och vila, haha aja
puss <3

Nu blir det badhuset!

Hej igen, jag glömde skriva att jag var på ute bion i förrgår för första gången på hela sommaren!
Jag gick dit med ellenor, men vi träffade även många trevliga männikskor ;) För min del blev det inte att se så mycket film, jag va med Ida, Linnea, Johanna, Bine, Tessan, Ellenor, Sara & Dennis ist, mycket trevligt faktiskt! Träffade många som man kände och sådär, så det var mysigt :) Drog hem lite innan 1 typ, tack för en kul kväll!

Jag kom hem från ellenor för 1 timme sen ungefär, jag sov ju där, vi hade faktiskt väldigt kul igår, min moppe är bäst!
Snart blir jag hämtad, och då ska jag till badet med lillemil och emma, ska bli kul!
sen ska jag skjutsa omkring på ellenor och ikv hoppas jag att det blir älsklingen!
men vi hörs väl sen? <3

Moppedag och ellenordag!

Godkväll världen vilken underbar dag! ;)
Jag har kört moppe all day long :D Först körde jag lite själv, träffa agnes sen drog jag och hämta elle pelle, vi körde runt och så tankade vi, senare var vi och kollade en halvlek när rickard körde match, och så åt vi MC, ja vi har kört fram och tillbaka, kors och tvärs, runt hela stan! Vi har kört typ 9 mil idag, kan ni tänka er?!
Aja, jag sover här i natt och nu ska vi gå och se på film, borat. Är den bra eller?
Hörs i morgon!

En dag i lilla nässjö!

hej på er,
idag var jag som sagt i nässjö, det hette inte alls näcksjö som jag trodde... bra bea :d
Dom bodde i världens lyxhus kan jag lova, skulle inte säga emot att bo i ett sådant hus! Barnen som var typ 11 och 13 hade ett eget badrum som var typ lika stort som vårat kök, en egen bastu bubbelbadkar och massor, i ett badrum!
Ja, nog om det, vi var på stan också, fanns inte så många affärer men vi kollade lite, hittade dock inget.
utsvulta som vi var åt vi mat hemma hos dom och sen jordgubbar, mums!
på vägen hem köpte vi hjälmen, den som jag visa er i går, det är fin och får duga :)
Nu ska jag fixa mig senare blir det att dra ut, hörs!

anna och jag är nördar.

hej igen, vet ni vem som är gullig och tar hand om bea när hon har tråkigt, jo emil :D
han räddade min eftermiddag/lite av kvällen, bäst är han!
vi åkte omkring lite på min rosa moppe, fast han fick ju köra eftersom jag inte får det än -.- gissa om folk glodde?! :o
vi åt även toast och hade det väldigt mysigt både inne och ute och ni behöver inte misstolka det där ;)
När han hade gått började jag snacka med anna och rickard lite, han drog och köpte MC alltså lämnade han mig och anna, så vi satt och nörda tv-spel, vi va ju inte allt för bra, fast jag kan ju endå skryta :) Vi är bäst på att döda... .så akta er!
ja, i morgon åker jag och mamma nån stans, näcksjö eller jag vet inte vad det heter? 16 mil i alla fall.
vi ska träffa hennes kompis somj ag aldrig har träffat, intresant. Så ska vi även försöka att kolla på moppehjälm, jag vill ju ha en rosa men jag tror endå att det blir en sån här! (y)




Vad tycks? med lite rosor på och sånt :)

städningstädningstädning.

god morgon människor!
jag har nyss legat och glott på tv, det var faktiskt inget bra så jag hamnade framför datorn som vanligt..
jag har inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på idag, men jag skulle verkligen vilja ha lite sol nu, för jag ser ut som ett lik och det är verkligen inte kul :o Jag som var så brun för ett tag sen, suck :(
Aja städa måste jag i alla fall, det känns som jag gör det way too often, men det ser förjävligt ut så jag har inget val...ni kan ju alltid hjälpa mig med städningen?
puss på pannan!

God kväll & god natt

God kväll typ :) vad gör ni? :)
Jag kom nyss hem från emil och det har varit en underbar kväll!
Vi gick och åt på lidakullar, vi satt ute och det var jättemysigt, och han bjöd, alltså han är för snäll :o
Vi tog det mest lugnt och lyssnade på lite musik och satt och snackade och hade det massa mysigt, han är bäst!
ja, tiden gick väldigt fort måste jag säga, så han skjutsade hem mig och nu sitter jag här hemma och saknar honom redan :(<3
Om ett tag tänkte jag lägga mig fast vi hörs ju i morgon igen eller hur? (:
puss på er!


Jag älskar dig Emil <3

kuddar!

hej hej,
vilken lugn dag det har varit! :o  Jag följde med mamma och kollade i några affärer och lite, vi hittade ingen speciellt förutom att jag köpte 2 hjärtkuddar (a) jag älskar ju hjärtan som många kanske vet. Jag ångrar att vi inte köpte flera :(
aja, sen har jag inte gjort så himla mycket faktiskt, jag ska till emil om ett tag :)
men jag skriver nog mer sen, ha det bäst! <3

RSS 2.0